Over ons

Wij hanteren een persoonlijke aanpak, na de proefles krijgt u een passend advies en wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Wij werken zoveel mogelijk in één lijn met het CBR en we leren jou precies wat de examinator van een examenkandidaat verwacht. Ons doel is het opleiden van veilige en zelfstandige bestuurders zodat wij met zijn allen bijdragen aan de verkeersveiligheid in Nederland en EU. Met onze ruime ervaring kunt u erop rekenen dat u een degelijke rijopleiding krijgt.

Na het behalen van uw rijbewijs bij rijschool Sweetlake kunt u vlot, veilig, zelfstandig, milieubewust, sociaal en comfortabel auto rijden. Er wordt intensief les (op uw niveau) gegeven en alle onderdelen van het praktijkexamen en meer komen aan bod. Wij hebben ruime ervaring met diverse examen locaties en wij oefenen altijd examenroutes. 
Om u op alles voor te bereiden zoekt de instructeur regelmatig complexere verkeerssituaties op.
Wij lessen daarom niet alleen in Zoetermeer maar ook naar Den Haag, Rijswijk, Delft, Leiden en Gouda.
Bijvoorbeeld drukke knooppunten als Prins Clausplein of knooppunt Gouwe en situaties met trams en/of extra drukte worden zo ook behandeld tijdens de les. Bij rijschool Sweetlake leert u omgaan met diverse verkeerssituaties en verkeersdeelnemers. 

Instructeurs
Door de jaren heen heb ik veel instructeurs ontmoet en veel verschillen in de lesmethodes opgemerkt daardoor heb ik kritisch een aantal instructeurs geselecteerd voor mijn eigen rijschool. Het is voor mij belangrijk dat u goed wordt opgeleid tot een veilige beginnend bestuurder, het rijbewijs snel haalt, overal kunt en durft te rijden en uzelf kunt redden in het verkeer.

Rijschool Zoetermeer, Rijles, Rijschool Delft, Rijschool Den Haag, Rijschool Rijswijk, Rijschool Sweetlake, Rijbewijs halen,